Posetioci online : 119
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
estrada - 28.10.2015
Dara priznala: Seka se veoma vatreno ljubi!

Nas dve smo najbolje prijateljice i uvek se sjajno provedemo. Ma obožavamo se, kaže Bubamara. Dara Bubamara pokazale su da im tračevi nisu ugrozili prijateljstvo - na promociji izdavačke kuće kolege Bobana Rajovića nisu se odvajale jedna od druge, a društvo im je pravio Sekin suprug Veljko Piljikić.
Time su sve troje poručili javnosti da su i dalje bliski prijatelji iako beogradska čaršija bruji da se Dara navodno udvarala pevačicinom suprugu.
- Ma to su teške budalaštine. Sjajno smo se provele kod Bobana, kao i uvek - rekla nam je Dara. Ona je čvrsto zagrlila Seku, a zatim ju je i poljubila. - Seka se odlično ljubi! Blago Veljku! - oduševljena je folkerka.
Ovu situaciju prokomentarisala je i Seka. - Kad izađem volim da se opustim i zezam sa prijateljima, a poznato je da nikada nisam bila uštogljena. Dara je moja prijateljica dugi niz godina i uvek kad se sretnemo napravimo neku ludoriju - rekla nam je Aleksićeva. Selfi za društvene mreže Prijateljice su se najpre slikale same za društvene mreže, a onda ih je fotografisao Sekin suprug Veljko. Nema sumnje, u njihovom odnosu sve je u najboljem redu.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Dara priznala: Seka se veoma vatreno ljubi!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash