Posetioci online : 137
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
exploziv - 27.06.2015

UKRAJINA – Visoki zvaničnici Ukrajine se sve češće kompromituju, te među njihovim redovima ima sektaša, masona, kriminalaca, ali fotografija koja kruži društvenim mrežama pomera dosadašnje granice, a reč je o Ekatarini Zguladze, zamenici ministra unutrašnjih poslova Ukrajine.
Ekatarina Zguladze je inače poznata po tome što je funkciju ministra policije obavljala u Vladi Gruzije, ali je specijalnim ukazom Petra Porošenka, ukrajinskog predsednika, dobila državljanstvo Ukrajine i od pre mesec dana obavlja funkciju zamenika ministra unutrašnjih poslova Ukrajine.
Fotografija je napravljena u nekom klubu, a kako kruži informacija po društvenim mrežama u Rusiji, Gruziji i Ukrajini, reč je o fotografiji iz njene privatne arhive. Komentari o ovoj fotografiji idu od šaljivih do najoštrijih osuda koje govore da ne treba veći dokaz o promiskuitetnom načinu života koji privatno vodi Zguladzeova.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash