Posetioci online : 12
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
zonax - 09.07.2015

Sunce će biti glavni izvor energije, a plastične kese i dijabetes stvar prošlosti. Vozačke dozvole biće zamenjene dozvolama za pilotiranje. FILADELFIJA - U izveštaju firme za procenu rizika Tomson Rojters koja je objavila deset predviđanja za 2025. godinu, navodi se da će vozačke dozvole biti zamenjene dozvolama za pilotiranje, dok će glavni izvor energije biti Sunce. Izveštaj koji je objavljen na sajtu ove firme predviđa razvoj nauke i tehnologije u narednih deset godina na osnovu analiza svetskih naučnih patenata i naučne literature.
Prema predviđanjima Tomson Rojtersa, Sunce će biti glavni izvor energije na našoj planeti zahvaljujući naprednim metodama prikupljanja, skladištenja i konverzije. Velika novčana sredstva biće uložena u proučavanje demencije, tako da će broj obolelih biti manji.
Modifikacijom ljudskog genoma, sprečavaće se nastanak bolesti poput dijabetesa tipa I. Zahvaljujući napretku u poljoprivredi, nedostatak hrane i promene cena namirnica postaće stvar prošlosti. Lagane letelice i nove baterije omogućiće vazdušni saobraćaj za pojedince u vidu mikro-komercijalnih aviona. Sve što nas okružuje postaće digitalizovano. Plastične kese biće stvar prošlosti, dok će potpuno razgradiva pakovanja na bazi celuloze biti obavezna. Razvoj lekova biće daleko precizniji i povezivaće specifične proteine i koristiti antitela kako bi bio zaustavljen razvoj bolesti poput kancera. Nuspojave lečenja biće daleko blaže. Evolucija nanotehnologije u kombinaciji sa tehnologijama "Big Data" a koje obuhvataju podatke o mnogo različitih ljudi, učiniće mapiranje DNK na rođenju standardnom procedurom. Preventivni lekarski pregledi postaće obavezni jednom godišnje. Iako do 2025. ljudi neće moći da putuju teleportom, kvantna teleportacija će postati stvarnost, što će omogućiti istraživanje "egzotičnih" oblika materije, navodi se u izveštaju Tomsona Rojtersa.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash