Posetioci online : 17
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Jan.2020

sve što ste hteli da znate
zanimljivosti - 13.07.2015

Venus ne samo da ima žuti-crno lice nego ima i jedno oko plavo, a drugo zeleno. Trogodišnja Venus se od svih mačaka na svetu, razlikuje po svom neobičnom dvobojnom licu i očima različite boje. Venus je gostujući u američkim televizijskim emisija, za kratko vreme postala prava zvezda. Čak ima i svoju FB stranu sa preko 170.000 lajkova.
Mnogi su pomislili da se radi o fotošopu, i da je prosto nemoguće da ovakva mačka postoji na svetu.
Međutim, njena vlasnica dokazala je da njihove tvrdnje nisu tačne, kao i da nije ona namerno obojila mačku.
Zapravo, radi se o genetskom mozaicizmu, odnosno, o heterohromiji. Profesori sa Univerziteta u Kaliforniji, koji se bave genetičkim istraživanjima, rekli su da do sada nikada nisu videli ništa slično.
Da li se radi o Himeri, mitološkom čudovištu sastavljenom od različitih delova životinja? Himera mačka je mačka koja u svojim ćelijama sadrži dve različite DNK, nastale spajanjem dva embriona.
Venus je postala hit na društvenim mrežama, a mnogi tinejdžeri je imitiraju i farbaju svoju kosu u dve različiti boje.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash