Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Jan.2020

sve što ste hteli da znate
zanimljivosti - 15.07.2015

Mala Ali ima sjajnog učitelja puzanja – psa Badija. Iako „vidi“ da joj nije baš najjasnije šta radi, njen najbolji prijatelj se ne predaje! Jedno od prvih velikih dostignuća svakog deteta je da nauči da puzi. Onda može bez pomagala da „šparta“ i istražuje svet oko sebe.
Pogledajte prvi video i videćete neverovatne stvari . . .
Međutim, mala Ali ima probleme sa savladavanjem pokreta, a njene muke „nije mogao više da gleda“ njen najbolji prijatelj Badi, pa se ponudio da bude instruktor... I stvarno joj svesrdno pomaže!
Pogledajte i drugu lekciju:
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash