Posetioci online : 115
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
zonax - 15.07.2015

Bivši američki marinac, koji se predstavlja imenom kapetan Kaye, tvrdi kako se na Marsu nalazi čak pet kolonija u kojima žive ljudi i kako je upravo on svoj život posvetio borbi za njihovu sigurnost, piše Scottish Daily. Služeći u svemirskoj stanici Zemljine snage obrane čiji regruti, prema rečima kapetana Kayea, dolaze iz zemalja poput SAD-a, Kine i Rusije, proveo je 17 godina.
Kako kaže, jedan od njegovih kolega, pripadnik mornarice, proveo je svoj radni vek učeći upravljati letelicama i bombarderima u stilu boraca iz Zvezdanih ratova.
Kapetan Kaye svoj je život posvetio borbi protiv Marsovaca koji su želeli zavladati planetom. A njegov rad ne završava na Marsu. Kapetan Kaye borio se i na drugim planetama. Treninzi pripadnika svemirske stanice u kojoj je radio, navodno su održavani na Mesecu, kao i na jednom od Saturnovih prstena, Titanu, pa čak i dublje u svemiru.
Ceremonija njegovog penzionisanja održana je, kako kaže, na Mesecu, a počasni gost ceremonije bio je bivši američki ministar obrane Donald Rumsfield.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash