Posetioci online : 17
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 27.Jan.2020

sve što ste hteli da znate
zanimljivosti - 15.07.2015
Ova genijalna kašika će vas oduševiti!

Kada neka osoba oboli od Parkinsonove bolesti, sve se menja. Čak i jednostavne radnje, poput ručanja, postaju nemoguća misija. Čak i ako ne poznajete nikoga ko ima Parkinsonovu bolest, odnosno nekoga kome se stalno tresu ruke, ovaj neobični izum će vam se dopasti.
U pitanju je kašika sa specijalnim uređajem na baterije, koji sprečava da se supa, čorba, pasulj, kiselo mleko ili neko drugo kuvano ili tečno jelo prospu na putu do usta. Pogledajte video:
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Ova genijalna kašika će vas oduševiti!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash