Posetioci online : 120
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
događaji - 15.07.2015
Kijev priznao: Na istoku Ukrajine ubijeno 14 dece!

Tela 210 osoba, među kojima 14 dece, prošla su kroz mrtvačnice na istoku Ukrajine od početka antiterorističke akcije, kako Kijev naziva ofanzivu protiv pristalica federalizacije na istoku Ukrajine. Ovu informaciju dao je ministar zdravlja Ukrajine Oleg Musij, prenosi Kijev post. "Četrnaestoro dece, dakle mlađih od 18 godina, ubijeno je tokom antiterorostičke operacije", kazao je on. Samo juče u mrtvačnice u Lugansku i Donjecku stiglo je 50 tela, dodao je Musij. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Kijev priznao: Na istoku Ukrajine ubijeno 14 dece!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash