Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
događaji - 15.07.2015
Jacenjuk izviždan u Nemačkoj

Ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk izviždan je u nemačkom gradu Ahenu, gde je prisustvovao ceremoniji uručivanja nagrade "Karlo Veliki" predsedniku Saveta Evrope Hermanu van Rompeju.
Demonstranti su se okupili ispred zgrade u kojoj je održana ceremonija. Oni su nosili plakate na kojima su ispisane poruke da se spreči novi rat u Evropi i zaustavi američki teror u Ukrajini, kao i "Kijev, dalje ruke od Donbasa", "Spasite narod Donbasa", te "Nisi dobrodošao, savezniče fašista".
Demonstranti su uzvikivali i parole protiv Jacenjuka, nazivajući ga teroristom, a rukovodstvo Ukrajine nazvali su fašističkim. Pogledajte video:
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Jacenjuk izviždan u Nemačkoj
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash