Posetioci online : 129
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Aug.2018

sve što ste hteli da znate
DOBRODOŠLI NA FORUM SAJTA "ZONA SVETLOSTI"
Na forumu - blogu sajta "ZONA SVETLOSTI" možete da pišete vaša mišljenja i vaše komentare na teme sajta. Da bi ste mogli da učestvujete na forumu potrebno je da se registrujete i postanete član bloga "ZONA SVETLOSTI", tako što će te da kliknete na dugme za registraciju i popunite formular, nakon čega će da vam stigne na vašu e-mail adresu poruka sa vašim korisničkim imenom i passwordom, sa kojim će te da se ulogujete i da učestvujete u FORUMU - BLOGU. Pročitajte pravila!
ULOGUJTE SE NA FORUM SAJTA "ZONA SVETLOSTI", ili se registrujte !
login :
User: Password:
Registrujte se: Registracija!
Pretražite forum ili pogledajte po temama !
Pojam :
Tema :
Ukupno: 12 komentara -
dragas Vanzemaljci oteli Srbina! 04.05.2013
PRVA ufološka organizaciji kod nas „NLO Srbija“ poseduje opširne podatke o slučaju koji svrstava u bliske susrete četvrte vrste (otmica)! U pitanju je čovek koji ne želi javno da se eksponira, živi na jugu Srbije i izgleda da je to jedan od najzanimljivijih susreta četvrte vrste ikada zabeleženih. Ovaj slučaj je pregledao i dao svoje mišljenje i profesor David Jakobs, sa Temple univerziteta, jedan od najvećih poznavalaca slučajeva otmice. A iz svog dosadašnjeg iskustva, utvrdio da je blizak susret četvrte vrste sa juga Srbije - legitiman!
dragas Prvi slučaj NLO otmice u Srbiji!? 29.04.2013
Prva ufološka organizacija “NLO Srbija” u Srbiji posjeduje opširne podatke o slučaju koji se svrstava u bliske susrete četvrte vrste (otmica)! U pitanju je čovjek koji ne želi javno da se eksponira, živi na jugu Srbije i izgleda da je to jedan od najzanimljivijih susreta četvrte vrste ikada zabilježenih. Ovaj slučaj je pregledao i dao svoje mišljenje i profesor David Jakobs, sa Templ univerziteta, jedan od najvećih poznavalaca slučajeva otmice. A iz svog dosadašnjeg iskustva, utvrdio da je blizak susret četvrte vrste sa juga Srbije – legitiman! – Većina ljudi obično misli da u Srbiji niko nikada nije vidio NLO – navodi za “Novosti” Miroslav Kostić, predsjednik “NLO Srbija”, a prenosi RTRS.
<< < 1
2
ukupno: 2 strana
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash